TOUKOKUUN KIRJE 2018

Kevät on jo pitkällä ja vappu on vietetty. Kotisivut ovat melkein valmiit ja Iso Karhu Pro aputoiminimestä saan pian päätöksen. Sitten nämä sivut julkaistaan ja markkinointi alkaa vähitellen. Koskaan en ole pelännyt kovaa työntekoa ja pitkiä työpäiviä. Olen aina joutunut tekemään paljon töitä.

Valtavasti olen tehnyt töitä perheemme aiheen eteen, mutta vähintään yhtä paljon on vielä tekemättä. Työpaikkani säilyminen on ollut prioriteetti numero yksi. Kaikki muu on tapahtunut vähitellen. Ideani Iso Karhu konseptista jäi meidän perheemme omistukseen ja meidän perheemme työksi. Uskon vahvasti, että elämäni aikaisemmilla tapahtumilla oli tarkoitus valmentaa tulevaisuutta varten.

Olen tavannut paljon aivan mahtavia ihmisiä ja olen saanut voimaa heidän kohtaamisestaan - heidän hymystään ja kannustuksestaan. Jokainen hymy ja positiivinen vuorovaikutus luovat ympäristöön lisää hymyä ja positiivisuutta. Positiivisuudesta ja onnistumisesta tai negatiivisuudesta ja epäonnistumisesta tulee parhaimmillaan tai pahimmillaan kierre. Olen positiivinen perheemme tulevaisuuden suhteen, sillä pahimmat asiat ovat aina järjestyneet jollain tavalla.

Kaikessa tekemisessä korostuu henkinen pääoma. Jos henkistä pääomaa on paljon, niin pystyy nopeasti etenemään suorituksesta seuraavaan. Katson asioita kauas tulevaisuuteen - jopa seuraavan sukupolven ajalle. Suuremmissa suunnitelmissa vuosi on aikana liian lyhyt ja viisi vuotta on ihanne. Suoritan yleensä monia asioita samaan aikaan ja siksi yksittäiset asiat etenevät välillä vähän hitaammin.

Olen aina pärjännyt elämässäni ja uskon pärjääväni myös jatkossa. Olen opiskellut kaksi kansainvälistä ammattia ja ruotsinkielen taitoni on erittäin hyvä. Elämässäni olen tehnyt niitä asioita, joita olen halunnut tehdä. Aikani ei vain riitä kaikkeen, mitä haluaisin ja mitä pitäisi tehdä. Ajan rajallisuus ja asioiden priorisointi ovatkin haasteellisin asia elämässäni.

Yksi asia on lähes varma: Päätyöni on apteekissa ja teen montaa muutakin "vapaa-ajalla". Apteekkien henkilökunta on lääkehuollon ytimessä. Paljon muutakin arvokasta osaamista löytyy apteekeista. Yhteiskunnalla ei ole varaa menettää tätä farmaseuttista tietoa ja taitoa sallimalla itsehoitolääkkeiden siirtymisen markettimyyntiin. Apteekit ovat yhteiskunnalle terveysalan tärkeä informaatiopaikka ja todella merkittävä työllistäjä. Apteekeilla voisi olla suurempikin rooli eli tulevaisuutta odotellessa...

HYVÄÄ KEVÄTTÄ JA KESÄN ODOTUSTA