HEINÄKUUN KIRJE 2018

Maaseudulta tulee ruoka, vesi ja raaka-aineet sekä paljon jalostettuja tuotteita. Maaseutu tuottaa elämän perusedellytykset. Kaupunki käyttää nämä maaseudun tuottamat elämän perusedellytykset. Kaupunki on lyhyesti sanottuna mm. suuri tiedon pakkaamo ja vientiin menevien tuotteiden logistiikkakeskus. Molempia sekä kaupunkia että maaseutua tarvitaan. Ilman toista ei ole toistakaan. Vastakkainasettelua käydään jatkuvasti ja ihan turhaan. Suomessa tulisi väittelyn sijaan keskittyä työntekoon. Itse olen alun perin kaupunkilainen - maaseutua ja työntekoa rakastava. Vaikka työtä on niin paljon, on hienoa nähdä auringonlasku ja perheenjäsenen tai oma aikaansaannos.

Uuden yrityksen perustaminen on käsittämättömän suuri työ. Lähes kaikki on tehty itse - kivijalasta, rungosta ja katosta eteenpäin. Tämä Iso Karhu aihe on saanut kehittyä rauhassa, koska elämäni meni väärään suuntaan tietyssä risteyksessä. Nyt saamme kuitenkin olla tyytyväisiä, sillä olemme päässeet näin pitkälle. Tämä hieno aihe on vain oman perheemme omistuksessa. Yrityksemme tarkoituksena on tuottaa koulutuspalveluita kaupunkilaisille ja maaseudulle. Näitäkään palveluita ei tarvittaisi, jos kaupunkeja ei olisi. Kiitos kaupungeille ja maaseudulle jo etukäteen tässä yrityksemme alkuvaiheessa.

Iso Karhu House saadaan tyhjennettyä autotallin ja pihan osalta vasta marraskuussa. Sen jälkeen voi koulutustoiminta alkaa siellä. Perinteinen ensiapukoulutus voi alkaa jo aikaisemmin syksyllä.

Tervetuloa asiakkaaksi!

iso karhu pro:

koulutuselämys &

koulutuksellinen elämysmatkailu = koulutuselämysmatkailu